Europa Conference League

Γκρέι για «Κλ. Βικελίδης»: «Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω συναντήσει»

Οι δηλώσεις του Αντρέ Γκρέι μετά το Άρης-Γκόμελ.

Στην τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη στο ματς (5-1) με την Γκόμελ -την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη που έχει συναντήσει ποτέ- στάθηκε ο Αντρέ Γκρέι.

Ο επιθετικός των Θεσσαλονικιών -ο οποίος συνδύασε το ντεμπούτο του με δύο γκολ- τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να μπει στη ρεβάνς σκεπτόμενη ότι έχει ήδη προκριθεί, ενώ αναφέρθηκε και στον νεαρό Χατζηιωάννου.


Αναλυτικά, ο Αντρέ Γκρέι μίλησε στην κάμερα της NOVA για:

-την πρώτη του επίσημη εμφάνιση, την οποία συνδύασε με δύο γκολ: «Ήταν υπέροχα. Ήταν ένα σημαντικό ματς για μας απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Σκόραραν νωρίς, εμείς επιστρέψαμε, πέτυχα δύο γκολ, αλλά θα μπορούσα να βάλω και τρίτο. Δεν έχω παράπονο, κυριαρχήσαμε και κάναμε πολλές ευκαιρίες».

-το πού αποδίδει τη νίκη: «Κάναμε επαγγελματική εμφάνιση, είχαμε σχέδιο, υπομονή και καλή σύνδεση με τους επιθετικούς».

-το τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα ενόψει ρεβάνς: «Είναι σημαντικό, έχουμε μεγάλο προβάδισμα, δεν πρέπει να πάμε εκεί σκεπτόμενοι ότι έχουμε προκριθεί».

-την ατμόσφαιρα: «Απίστευτη, η καλύτερη που έχω συναντήσει, ο κόσμος μάς έδωσε την έξτρα ώθηση που χρειαζόμασταν σε κάποιες στιγμές».

-το τι είπε στον Χατζηιωάννου στην αλλαγή: «Του είπα αν βρει την ευκαιρία να σκοράρει, γιατί το παιχνίδι ήταν ανοικτό. Δεν σκόραρε δυστυχώς, αλλά θα το κάνει στο επόμενο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x